Getuigenissen

Lien - Martini smaakt zoveel beter in een skinny jeans

De trainingen met Bram hebben mij echt deugd gedaan, ik ben eindelijk terug sportverslaafd! Ik wordt dagelijks geconfronteerd met de voordelen, zo is onder andere het opfietsen van de Sint- kwintensberg peanuts geworden. Ook mijn figuur is weer strakker geworden en ik moet zeggen: "Martini smaakt zoveel beter in een skinny jeans".

Mike

Vijftig worden en plots beseffen dat je al jaren geen sport hebt gedaan. Beginnen voelen dat je, letterlijk,  krom bent gewerkt door aan de computer te zitten.

Een jonge partner, dat helpt ook om je eraan te herinneren dat je lichaam fit moet blijven.

Kortom, in de zomer van 2013 contacteerde ik Bram om eindelijk iets te gaan doen aan mijn conditie.

Twee jaar verder, en ik voel me sterker dan ooit. Tien kilometer lopen is nu een makkie. Ooit loop ik wel de twintig kilometer, dat weet ik gewoon.

Houding, kracht en motoriek zijn veel verbeterd, en ik voel me gewoon veel beter in mijn vel.

Zonder de coaching van Bram zou ik nooit mijn doel bereikt hebben. Nog steeds trainen we regelmatig, en kijk ik uit naar elke sessie.

Trees

Ik ben niet sportief en hou ook niet van sporten.

Overtuigd dat gepaste beweging van elementair belang is voor een goede gezondheid ook als 60+, ging ik op zoek naar een geschikte vorm. Personal Coach Gent sprak me aan omdat er buiten kan worden getraind.

Met een perfect aangepast schema waar ik geen enkele beweging verloren doe, mijn houding gecontroleerd wordt tot op de millimeter en af en toe een versnelling hoger wordt geleid, zo werkt Bram. Ik weet het, ik onderhoud mijn trainingen thuis niet altijd zoals het moet. Toch mist onze wekelijkse date zijn effect niet.

Ik voel me in een betere conditie en betrap er mij op dat ik soms al eens uitkijk naar de training ;- )

Thierry

Lang geleden dat ik zo nog iemand mocht leren kennen;stipt,correct,geen hoogtes en/of laagtes,zonder kapsones en altijd goedgemutst!!!

Jan is goed en slecht nieuws;

goed nieuws; voor wie allang op zoek was naar een professionele begeleiding "MET RESULTAAT", slecht nieuws; voor al diegenen die nog  op "zoek" zijn naar het zoveelste excuus om het toch maar niet te doen!!!

Tijdens het coachen speelt Jan direct in op plotseling optredende pijn en/of ongemak en geeft bijkomende herstellende en/of corrigerende oefeningen.

Vergis je echter niet, hij laat je wel INTENSIEF WERKEN, maar alles gebeurt altijd met het nodige respect voor je lichaam. Noem het maar VERANTWOORD AFZIEN. Ik heb na al mijn sessies nog geen enkele maal spierpijn gehad achteraf, dit zegt genoeg me dunkt!!!

Het resultaat van al die sessies zou ik als volgt omschrijven;

Vroeger zat mijn kledij vast en mijn lichaam los

Nu zit mijn lichaam vast en mijn kledij los

NEED TO SAY MORE ??!!

Dank U Jan

Mvg.Thierry

Els

Ongelooflijk hoeveel spiertjes we hebben.

Nog ongelooflijker wat juist getrainde musculi met je body kunnen doen.

Schenk jezelf en je dierbaren "de personal trainer Jan".

Dit waardevolle geschenk is zoveel meer dan een medicijn;het verlost je niet alleen van allerhande kwaaltjes maar brengt je ook kracht,uithouding en schoonheid.

Neveneffecten enkel bij het niet gebruiken!!!

Ik voel me nu echt als een ridder in een spierharnas;klaar voor de strijd tegen de tand des tijds.

De "Jan" kan er wat van!!!

Mvg, whoELSe

Kenneth

Mens sana in corpore sano

Na 39 jaar zonder sport en veel te weinig beweging, begon ik mijn leeftijd -kwaaltjes links, pijntjes rechts, een beginnend zwembandje dáár- toch wel heel erg te voelen en werd het tijd voor…

…Jan.

Na een aangenaam inleidend gesprek had ik meteen door dat Jan begreep waar ik naartoe wou en een kleine twee jaar later ben ik in een betere conditie dan ooit.

Jan en ik werken elke week 1 uur intensief samen, waarbij een grondige voorbereiding en een correcte stretching achteraf ervoor zorgen dat alles in alle veiligheid gebeurt.

Dat op zich is al van onschatbare waarde, maar het grote wonder is vooral dat ikzelf geleidelijk aan meer ben gaan genieten van de inspanningen en op die manier een eigen routine heb opgebouwd, waarbij de resultaten aanzetten tot een nog grotere inzet.

Dus als je op een veilige en aan je leeftijd en capaciteiten aangepaste manier aan je conditie wil werken, gaat er niets boven een personal trainer en dan is Jan daar zonder enige twijfel één van de beste van.

Probeer het, lichaam en geest zullen je dankbaar zijn…

Leni

Opnieuw beginnen sporten, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ik had geen conditie, veel werkstress en was niet echt gemotiveerd. Net als zovelen wou ik wel start to runnen, maar ik wou het efficiënt aanpakken en volhouden. Door te kiezen voor een personal trainer had ik in elk geval mijn "verplichte" wekelijkse afspraak met iemand die er alleen voor mij staat, geen uitvlucht mogelijk. Maar daarnaast gaat het er ook professioneel aan toe: een trainingsschema op maat, realistische inschatting wat ik aankon, afwisseling in de oefeningen, dieetadvies ...

We zijn nu ongeveer 1,5 jaar verder, en dankzij de begeleiding van Jan liep ik dit jaar de 10 miles van Antwerpen!

Veerle

Het concept van personal training/coaching was voor mij snel beslist omdat ik mama ben van 2 jonge kindjes en een drukke internationale job uitoefen. Heel veel tijd om op vaste tijdstippen naar de sportschool te gaan, heb ik niet. Ik wou na 2 zwangerschappen terug gaan bewegen om in de eerste plaats de vermoeidheid weer de baas te kunnen en mezelf weer beter in mijn vel te voelen. De vraag rees al snel:"Hoe plan ik dit nu in tussen mijn drukke dagelijkse bezigheden?" Flexibiliteit was dan ook mijn eerste vereiste. En zo kwam ik bij Jan terecht. Hij is een echte professional. Ik stel zijn persoonlijke aanpak en luisterend oor zeer op prijs. Het is iemand waar je op kan rekenen. De trainingen zijn steeds aangenaam en to-the-point. Je steekt er ook altijd iets van op. Een oefening doe je niet zomaar. Jan brengt je het nut er wel van bij. Sporten met Jan is fun gecombineerd met een beetje afzien. Maar achteraf zo leuk dat het beoogde doel toch bereikbaar wordt en je algauw uitkijkt naar de volgende les. Een echte aanrader!!

Sofie

Ik besloot hulp te zoeken omdat ik wel aanvoelde dat een gezond lichaam een absolute must is om een gezonde geest te blijven behouden. Door de hulp van coach Jan ben ik erin geslaagd om sport opnieuw een vaste plek te geven in mijn leven. De professionele en gepersonaliseerde aanpak maakten de ervaring zeer succesvol. Dat elke training in openlucht doorging, gaf nog extra energie. Niet eenmaal hebben we eenzelfde training gedaan! Ik kreeg een trainingsschema aangepast aan mijn levensstijl en tips over eetgewoontes. Een flinke dosis energie rijker en met nieuwe sportieve ambities kijk ik zeer tevreden terug op de leerrijke ervaring! Bedankt Jan!